Perjantaina lähdimme Pakaaseen, koiraleirille. Matka kesti melkein tunnin. Loppumetreillä edessämme oli serkkuni kyyti. Stella tuli leirille mummon ja pappansa kanssa. Perille päästyä menimme laittamaan petivaatteet, ja vanhemmat juttelivat leiriohjaajan kanssa, ja sanoivat heipat koirille. Leirikaverieina oli Minä ja Remu, Stella ja Roope-kultsi, Lotta ja Dana-leonbergi sekä Nella ja Olga-leonbergi. Heti kun vanhemmat olivat lähteneet, menimme treenaamaan! Teimme kontakti- ja näyttelyharjoituksia.:) Remua alussa vähän pelotti...mutta kyllä se siitä... Perjantaina ei harjoteltu enään mitään koirien kanssa. Loppuillan tutustuimme vähän toisiimme, ja pelailimme eri pelejä.

Lauantaina heräsin yhdeksältä, Remu kainalossa... Lähdimme syömään aamupalaa. Aamupalan jälkeen olimme hetken leiriohjaajan koirien kanssa ulkona...omat koirat saivat harjoitella yksin olemista.  Ensimmäisenä harjottelimme agia...Remu oppikin puomin, putken ja a-esteen...se ihme tapahtui kyllä vähän myöhemmin, koska Remua vähän jänskätti, kun hallissa oli häiriöntekijöitä... Agilityn jälkeen menimme lepäämään huoneisiimme...koirat saivatkin levätä hieman kauemmin, koska lähdimme syömään. Ruokailun jälkeen seurasi JH-treenit. Harjoittelimme kisatilannetta...olimme vuorotellen tuomareita. Remu sai levätä melkein koko treenien ajan, kun koirien vaihto Remulla ei olisi onnistunut. Sain treenikoirakseni Danan! Vaihdoimme koiria jokaisessa "kilpailussa"...joten sain kokeilla kaikkien koiria. Olga oli jo kokenut näyttelykoira ja Roope taas kokematon...mutta todella hyvin meni ensikertalaiselta! JH:n jälkeen menimme iltapalalle ja leffaa katsomaan! Söimme pizzaa...se oli todella hyvää! Sen jälkeen katsoimme "Marley ja minä"-elokuvaa. Lauantaina emme enään kouluttaneet koiria. Valvoimme myöhään pelaten pelejä ja jutellen kaikenlaista.;) 

Sunnuntaina heräsin kahdeksan aikaan. Käytin Remun aamupisulla...Remulla maha toimi onneksi hyvin koko leirin ajan. Söimme aamupalan ja sitten vuorossa oli ihmis-agilityä! (Sunnuntain treeneistä en oikein muista, kun en ole kirjoittanut päivästä mitään) Olimme kaikki ohjaajia, ja koiria myös! Meidän ihmisten treenit olivat tooosi rankat!...huh.xD Sunnuntaina kerkesimme vielä treenailemaan koirien kanssa kaiken laista......kunnes vanhemmat tulivat hakemaan. Leiri oli todella mukava, ja leirikaverit olivat ihan parhaita!

P7130017-normal.jpgP7130020-normal.jpgP7130029-normal.jpgP7130058-normal.jpgP7130078-normal.jpgP7130104%20%282%29-normal.jpgP7130098-normal.jpgP7130094-normal.jpgP7110011-normal.jpgP7110009-normal.jpg

Olen tehnyt leiristä pienen videon: http://www.youtube.com/watch?v=i__xF-uUTf8